&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Aquest 2023, quin curs tries?

Consulta la nova oferta formativa 2023 de Cal Molins adreçada a persones treballadores en actiu, en situació d'atur i joves. També, a tothom que desitgi iniciar-se en àmbit TIC o ampliar-ne els coneixements. La inscripció ja és oberta!

FORMACIÓ CONTÍNUA PER A PROFESSIONALS

  • Treballes i vols especialitzar-te dins el teu sector? Consulta la nostra oferta formativa adreçada a professionals en actiu.

FORMACIÓ PROFESIONALITZADORA

  • Busques feina i necessites millorar la teva qualificació professional? Inscriu-te als cursos per a persones en situació d'atur i obtingues una titulació oficial. 
  • Ets jove i busques la teva primera experiència professional? Informa't del programa per a joves per a l'obtenció d'un un certificat de professionalitat i un contracte de formació i aprenentatge.

FORMACIÓ TECNOLÒGICA

  • Necessites fer un salt digital? T'oferim una àmplia oferta de cursos oberts a tothom que desitgi iniciar-se en l'àmbit de les TIC o ampliar-ne coneixements.

+INFO

Imprimeix Correu