&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Fins al 28 de gener, període de matriculació obert als cursos CISCO d'Aula Mentor

Del 17 al 28 de gener estarà oberta la matriculació als cursos CISCO d'Aula Mentor. Aula Mentor és una proposta de formació tecnològica a distància del Ministeri d’Educació i Formació Professional que ofereix Cal Molins.

Per inscriure's a aquests cursos cal enviar primer un correu a vaporllonch.sabadell@aulamentor.es consultant disponibilitat. Les places són limitades i l'admissió es produeix per estricte ordre de sol·lictud. Cal tenir la plaça confirmada abans d'efectuar el pagament.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

CCNA v7: Certificació Acadèmica CISCO en xarxes d'ordinadors

Aquesta certificació de la versió 7 consta de 3 mòduls, tenint cada mòdul una durada de cinc mesos. Alhora, els alumnes que vulguin completar cada mòdul hauran de mantenir activa la matrícula durant els cinc mesos assenyalats.

  • Mòdul 1 CCNA v7: L'objectiu del curs és presentar els conceptes i les tecnologies bàsiques de xarxa, desenvolupant competències necessàries per planificar i implementar xarxes petites.
  • Mòdul 2 CCNA v7: En aquest curs es veuran els conceptes bàsics de commutació i encaminament d'una xarxa; ajudant a planificar i implementar petites xarxes, incorporant una gran varietat d'aplicacions.
  • Mòdul 3 CCNA v7: L'objectiu d'aquest curs és presentar els conceptes i les tecnologies bàsiques de xarxes; ajudant a desenvolupar les aptituds necessàries per planificar i implementar xarxes petites.

CCNA CyberOps Associate

El curs formarà els alumnes en destreses per conèixer les vulnerabilitats que es produeixen a Ciberseguretat, els sistemes operatius que utilitzen; detectar els tipus datac, els mètodes que utilitzen; protegir les dades personals, les corporatives, totes les infraestructures, etc. És recomanable que l'alumnat tingui coneixements bàsics dels sistemes operatius Linux i Windows, coneixement de xarxes equivalents als mòduls 1 i 2 de CCNA. Durada de cinc mesos.

Dev Net v1

Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones interessades a iniciar-se o perfeccionar-se en els conceptes i la pràctica de programació de xarxes. Es recomana tenir coneixements previs de PCAP (Programming Essentials in Python), CCNA, CCNP o CiberOps Associate presenta les metodologies i eines de desenvolupament de programari modern, aplicades a les operacions de “Tecnologies de la Informació” i la “xarxa”. El contingut cobreix totes les necessitats relatives a gestió de microserveis, contenidors i operacions de desenvolupament, així com l'automatització segura d'infraestructures amb interfícies de programació d'aplicacions (API). Durada de cinc mesos.

TERMINI DE MATRICULACIÓ

Del 17 al 28 de gener matriculació (fins esgotar places). El 7 de febrer s'inicien els cursos.

PROCEDIMENT DE MATRICULACIÓ

Els cursos CISCO oferts dins del programa Mentor comporten el mateix cost mensual que la resta dels cursos, però en aquest cas segueixen una planificació establerta amb una durada de 5 mesos els cursos CCNAv7, CCNA CyberOps Associate i Dev Net v1, la qual cosa comporta un preu tancat de 120 €.

A. Pagament únic amb la totalitat del preu de cada curs:

  • CCNA v7: 120 € (5 mesos): Al CVE l'administrador haurà de reflectir el pagament inicial de 2 mesos juntament amb 3 recàrregues d'un mes cadascuna.
  • CyberOps Associate: 120 € (5 mesos). Al CVE l'administrador haurà de reflectir el pagament inicial de 2 mesos juntament amb 3 recàrregues d'un mes cadascuna.
  • Dev Net v1: 120 € (5 mesos). Al CVE l'administrador haurà de reflectir el pagament inicial de 2 mesos juntament amb 3 recàrregues d'un mes cadascuna.

B. Pagament fraccionat en 2: el pagament inicial serà coincident a la resta dels cursos Mentor (48€/2 mesos) i es farà una única recàrrega amb la resta del cost que comporta el curs CISCO corresponent.

  • CCNA v7: Pagament inicial 48 € (2 mesos) + recàrrega de 72 € (3 mesos)
  • CyberOps Associate: Pagament inicial 48 € (2 mesos) + recàrrega de 72€ (3 mesos)
  • Dev Net v1: Pagament inicial 48 € (2 mesos) + recàrrega de 72 € (3 mesos)​

+INFO AULA MENTOR

Imprimeix Correu