&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Consulta l'oferta definitiva de Formació Ocupacional 2022

Les properes setmanes es posaran en marxa nous cursos de Formació Ocupacional al CF Cal Molins adreçats prioritàriament a persones en situació d'atur que permet obtenir un Certificat de Professionalitat.

Si tens interès pels cursos de l'any 2022, pots omplir aquest FORMULARI.

QUÈ ÉS 

Aquestes accions formatives tenen la finalitat de millorar la qualificació professional i la capacitat d’inserció laboral de les persones. De fet, la programació dels cursos de Formació Ocupacional inclou en la majoria de casos un període de pràctiques en una empresa per a que l’alumnat es familiaritzi amb un entorn de treball propi de l’ocupació o sector triat i augmenti les seves possibilitats de trobar una feina.La Formació Ocupacional és totalment subvencionada. En cas de superar-la s'expedeix un Certificat de Professionalitat de l'especialitat cursada. 

REQUISITS PER PARTICIPAR-HI

Els principals requisits per participar-hi és tenir edat laboral i prioritàriament estar en situació d'atur. En funció de cada curs també és necessari disposar d’un nivell d’estudis específic o, en cas de no tenir-lo, es podrà realitzar una prova d’accés.

OFERTA 2022   
INICI PREVIST 

A partir de gener de 2022 començaran part de les activitats formatives aprovades. Les dates exactes es concretaran més endavant.  

SOL·LICITUD

Tota aquesta oferta és definitiva i està aprovada pel Servei d'Ocupació de Catalunya. Si tens interès per algun dels cursos proposats per l'any 2022 pots omplir el FORMULARI d'interessos formatius i ens posarem en contacte amb tu.

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació pots enviar un correu electrònic a formaciovapor@ajsabadell.cat  o trucar al telèfon 93 745 32 23 ( de 9 a 14 h de dilluns a divendres).

ImprimeixCorreu