&

Notícies

Al febrer, apunta't a la nova oferta de cursos a distància Cisco-Mentor 2020

El proper mes de febrer s'obrirà la inscripció a la nova oferta formativa dels cursos CISCO de l'Aula Mentor. Es tracta d'una formació a distància adreçada a professionals de la informació i la comunicació. 

Els cursos que s'iniciaran són els següents:

  • CCNA v6: Certificación Académica CISCO en redes de ordenadores
  • CCNA Ciber Ops (CCNA Operaciones de Ciberseguridad)
  • Linux Essentials

Si desitgeu obtenir més informació sobre el contingut d'aquests cursos, feu clic a l'enllaç.

Inscripció i preu

Els cursos CCNA v6 i CCNA tenen una durada de 5 mesos i un preu de 120 €, mentre que el curs de Linux Essentials dura 4 mesos i val 96 €. El període de matriculació és del 3 al 13 de febrer per als cursos CCNA v6 i CCNA i del 24 de febrer al 5 de març per al de Linux Essentials. Els cursos Cisco són els únics d'Aula Mentor que no tenen una matrícula permanentment oberta, ja que tenen un calendari amb dates concretes d'inici i de finalització. S'ofereix la possibilitat de fer un únic pagament o de fraccionar-lo en dos terminis.

Trobareu instruccions sobre com podeu formalitzar la matrícula en aquests i altres cursos de l'Aula Mentor en aquest enllaç.

Aula Mentor

Aula Mentor és un programa de formació oberta, flexible i a través d'Internet adreçada a persones adultes que desitgin ampliar les seves competències personals i professionals. La iniciativa està promoguda pel Ministeri d'Educació i Formació Professional en col·laboració amb altres institucions públiques i provades, nacionals i internacionals. Ofereix formació certificada reconeguda en el mercat laboral a preus reduïts. 

ImprimeixCorreu