&

Notícies

S'ofereixen 20 places de treball i formació per a joves en cultura audiovisual i atenció a la infància

La Casa d'Oficis busca 20 joves dels barris de la zona sud i del Ripoll que vulguin incorporar-se als programes de Videoproducció i Cultura Audiovisual o Atenció a la Infància. 

L'inici està previst per al final de desembre de 2019. La Casa d'Oficis és un programa d'un any que combina formació i contracte de treball en aquestes dues especialitats. Enguany s'ofereixen 20 places, 10 per a cada especialitat:

  • Videoproducció i cultura audiovisual: s'hi ensenyarà a produir i editar vídeos i fotografia amb els programes Adobe Premiere, Photoshop, Illustrator i After Effects, a utilitzar càmeres, a preproduir vídeos, editar-los, difondre continguts, fer la postproducció de so i la il·luminació. Els/les alumnes treballaran en la gravació d'esdeveniments de l'Ajuntament de Sabadell. 
  • Atenció a la infància: s'hi proporcionarà l'experiència necessària per desenvolupar de forma autònoma la professió. Es donarà la possibilitat d'obtenir els títols de monitor/a de lleure i de vetllador/a escolar. Els/les alumnes treballaran en el desenvolupament del Casal d'estiu del Vapor Llonch i participaran en la dinamització de fires i activitats lúdiques extraordinàries, menjadors escolars i escoles bressol. 

REQUISITS

Podran apuntar-s'hi joves aturats/des d'entre 16 i 24 anys, que estiguin inscrits/es al SOC, que hagin obtingut l'ESO, que estiguin empadronats/des als barris de la zona sud (Espronceda, La Creu de Barberà, Les Termes i Campoamor) i del Ripoll (Can Puiggener, Torre-romeu, Poblenou, Can Roqueta i el Raval d'Amàlia) i que tinguin interès i motivació per alguna d'aquestes dues especialitats. A més, les persones aspirants a la Casa d'Oficis d'Atenció a la Infància han de ser majors de 18 anys. 

SESSIÓ INFORMATIVA

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb Promoció Econòmica de Sabadell a través de WhatsApp al telèfon 696 213 080 o trucant al 93 745 31 61. Les persones que contactin seran convocades a la sessió informativa que tindrà lloc el proper 31 de gener a les 10:30 h al Vapor Llonch. Cal portar el currículum i el DNI.

CARTELL FLYER

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris. 

ImprimeixCorreu