&

Notícies

El VII Fòrum de Tecnologies i Innovació reunirà més de 70 responsables d’empreses, centres tecnològics i de recerca i agents econòmics

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119) acollirà aquest dijous 14 de novembre la setena edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació.

Per setè any consecutiu es celebra aquest esdeveniment amb l’objectiu principal de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses, persones emprenedores i investigadores que vulguin conèixer noves tecnologies per modernitzar l’empresa, establir contactes amb centres tecnològics i de recerca o conèixer projectes innovadors i amb un alt component tecnològic.

El Fòrum 2019 es presenta amb el títol “Robòtica i automatització a la 4a revolució industrial” en el marc d’un programa més ampli per al foment de la indústria 4.0, en el qual l’Ajuntament de Sabadell treballa conjuntament amb Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès per sensibilitzar i acompanyar a professionals i empreses que tinguin interès en descobrir les oportunitats que ofereix la introducció d’aquesta tecnologia al procés industrial.

El Fòrum s’iniciarà a les 9 del matí amb la benvinguda institucional. A continuació tindrà lloc la conferència compartida “Valor afegit de la Robòtica col·laborativa”, que comptarà amb la participació de Juan José Coronado, director general de l’empresa sabadellenca Vicosystems; Jorge Rutiña, director de Desenvolupament de Negoci de Vicosystems; Pablo Fernández, director de Solidsafe i TÜV FS Engineer i Salvador Creixell, director de Xari Creixell, SL, que explicaran les aplicacions d’aquesta tecnologia i exposaran algun cas pràctic.

Tot seguit, després d’un cafè networking que propiciarà els intercanvis informals de la jornada, tindrà lloc el denominat Marketplace, on es donen a conèixer les tendències del sector. Un total de 17 participants tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte o oferta de tecnologia associada a un o diversos àmbits del Fòrum, durant un màxim de 3 minuts, davant el públic assistent.

A les 12h un cop finalitzades les presentacions es celebrarà el Brokerage. En aquest espai, empreses, grups de recerca, centres tecnològics i altres professionals tindran l’oportunitat de mantenir reunions bilaterals que els permetin aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes. El Brokerage parteix d’una agenda de reunions concertada.

L’activitat està organitzada pels Ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració de Vycosystem i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Les persones interessades en assistir-hi com a públic encara poden formalitzar la seva inscripció a través de la web https://foruminnova.sabadell.cat/. D’altra banda, es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa i el hashtag oficial #FòrumInnovaSBD.

La benvinguda del Fòrum de Tecnologies i Innovació tindrà lloc dijous 14 de novembre, a les 9 del matí al CEI Can Roqueta i comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés i el tinent d'alcaldia de l'Àrea d'Hisenda Pública i Economia Local i Regidor de Serveis Econòmics i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Quirze, Àlex Brossa.

 

ImprimeixCorreu