&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Sabadell rep una aportació de més de 624 mil euros de la Diputació per finançar part dels seus serveis en matèria de promoció econòmica

La Junta de Govern Local ha aprovat avui acceptar una subvenció de la Diputació de Barcelona per un import total de 624.862,88 euros pel finançament d’algunes accions previstes durant l’any 2022 i 2023 en matèria de promoció econòmica.

En concret, la subvenció es concedeix per poder dinamitzar el mercat de treball i donar suport al teixit productiu local, alhora que es fomenta la innovació. La subvenció també es destinarà a donar suport a les dones emprenedores i empresàries i impulsar l’economia social i solidària.

Entre els projectes que es portaran a terme mitjançant aquesta subvenció destaca la celebració d’una nova Fira Ocupació Sabadell durant 2023. D’altra banda, també dins l’àmbit del mercat de treball, l’ajut de la Diputació permet finançar actuacions d’informació i d’orientació laboral i acompanyament a la recerca de feina i actuacions d’intermediació laboral, com ara gestió d’ofertes de treball, gestió de pràctiques en empreses, entre d’altres accions.

Pel que fa al suport al teixit productiu es preveu el desenvolupament de serveis consolidats per a la creació d’empreses i l’acompanyament d’aquestes d’acord amb les demandes i necessitats manifestades per les empreses i persones emprenedores del territori. Per tant, tindran a la seva disposició serveis de suport i assessorament i un fòrum d’empreses, així com accés a una oferta formativa específica adaptada a les necessitats de les empreses, entre d’altres coses.

Alhora, des de la Diputació de Barcelona es dona suport per al foment de la innovació. Entre les accions que es portaran a terme destaquen el programa de “Portes obertes a la tecnologia”, que permetrà identificar proveïdors tecnològics al municipi.

A més, des de Sabadell es continuarà participant amb altres ajuntaments en projectes com el de simbiosi industrial per contribuir a revaloritzar els recursos sobrants que generen les empreses o el projecte Open industry 4.0, la comunitat virtual sobre indústria 4.0 on les empreses que vulguin innovar puguin trobar proveïdors tecnològics. Enguany també amb el suport de la Diputació es treballarà per a l’empoderament en xarxa de l'emprenedoria femenina col·laborant amb l’associació Emprenedores Teixint Sabadell, que permetrà reforçar una xarxa de suport adreçada a les dones emprenedores de la ciutat de Sabadell a través d’accions de visibilització del talent empresarial, directiu i emprenedor femení i d’intercanvi d’experiències per potenciar l’emprenedoria i el lideratge femení en el camp de l’empresa.

Respecte l’impuls de l’economia social i solidària, la subvenció de la Diputació permetrà donar continuïtat al treball de dinamització de la plataforma del tercer sector, Vàlua, entre d’altres coses.

Imprimeix Correu