&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Creix professionalment al sector de l'hostaleria i millora l'ús de les eines tecnològiques

Vols créixer professionalment i donar un valor afegit al teu equip? Amb el programa de Formació Contínua de Cal Molins podràs millorar les teves competències en l'àmbit de l'hostaleria i de les eines tecnològiques d'ús habitual.

Aquest són els cursos que comencen properament:

  • Cuina vegana

Aprèn a elaborar plats originals i “amb ganxo” amb aquesta manera d’entendre la cuina i la alimentació. La cuina vegana es caracteritza per no fer ús de cap producte d’origen animal. Pel seu baix contingut en grasses saturades i altres elements nocius, és una cuina sana i natural.

15 hores. Del 7/06  al 22/06. Dimarts i dimecres. Horari de tardes.

  • Eines Google

Treu el màxim profit de les diferents aplicacions Google en el teu lloc de treball, aportant els principis bàsics per al seu ús eficient.

30 hores. Del 13/06 al 13/07. Dilluns i dimecres. Horari de tardes.

  • Barista

Aprèn a reconèixer un cafè de qualitat, conèixer els diferents mètodes d'infusió del cafè i seguir els passos correctes per l'elaboració del cafè.

20 hores. Del 22/06 al 18/07. Dilluns i dimecres. Horari de tardes.

+INFO

Imprimeix Correu