&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

ÚLTIMES INSCRIPCIONS a tres cursos de formació ocupacional amb inici juny

Estàs buscant feina? Invertir un temps en formació és la millor decisió que pots prendre ara per créixer professionalment en un futur immediat. A Cal Molins t'oferim 3 cursos de formació ocupacional amb inici aquest mes de juny:

Els tres cursos són 100x100 subvencionats i inclouen pràctiques en empreses. En assolir-los s'expedeix Certificat de Professionalitat. 

  • Manteniment de sistemes elèctrics i electrònics de vehicles

T’apassiona el món del motor? Vols treballar com a electricista de vehicles? Aquesta és la teva oportunitat de fer-te un lloc en aquesta professió. Amb aquest Certificat de Professionalitat t’aproparàs als sistemes de càrrega i circuits electrotècnics dels vehicles, així com als seus sistemes de seguretat i confortabilitat.

530 hores. Del 09/06 al 23/12. Horari de matins.

  • Activitats de venda

Amplia els teus horitzons dins l’atenció al client. Aquest Certificat de Professionalitat t’obre les portes per a treballar com a promotor/a comercial, tècnic/a d’e-comerç o com a personal d’informació i atenció al client.

630 hores. Del 13/06/ al 22/06. Horari de tardes.

  • Finançament internacional

Amb aquesta formació especialitzada aprendràs a gestionar les operacions de cobrament i pagament financeres per a transaccions internacional.

180 hores. 21/06 al 20/09. Horari de tardes.

+INFO

Imprimeix Correu