&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

PROPER INICI: nous cursos de formació ocupacional amb certificat de professionalitat

Si et trobes a l'atur, aprofita per formar-te i obtingues un certificat de professionalitat per preparar la teva entrada de nou al mercat laboral millorant la teva qualificació professional.

Al Centre de Formació Cal Molins t'oferim un ampli ventall de cursos de formació ocupacional, adreçats prioritàriament a persones en situació d'atur. 

INICI FEBRER

INICI MARÇ

INICI ABRIL

SOL·LICITUD

Tota aquesta oferta és definitiva i està aprovada pel Servei d'Ocupació de Catalunya. Si tens interès per algun dels cursos proposats per l'any 2022 pots omplir el FORMULARI d'interessos formatius i ens posarem en contacte amb tu.

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació pots consultar aquesta pàgina o enviar un correu electrònic a formaciovapor@ajsabadell.cat  o trucar al telèfon 93 745 32 23 ( de 9 a 14 h de dilluns a divendres).

Imprimeix Correu