&

Notícies

S’estrena el ‘Network Talent MetallVallès’ per a empreses i persones en recerca de feina

L’activitat Network Talent MetallVallès, consistent en una trobada entre empreses i professionals que busquen feina en el sector del metall, s’estrena a Sabadell l’11 de març al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta.

L’objectiu és facilitar a les empreses del sector metal·lúrgic el contacte amb personal qualificat per a presents o futures necessitats de recursos humans i brindar l’oportunitat a les persones que cerquen feina de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes. La trobada començarà a les 10.30 h amb un cafè relacional, una sessió grupal i, a posteriori, es faran entrevistes de treball ràpides. Cada persona participant tindrà l’oportunitat de mantenir com a mínim una conversa de 10 a 15 minuts amb responsables d’empreses o del departament de selecció de personal. Les cites es programaran prèviament en funció del perfil de cada persona i de les característiques de les empreses que s’inscriguin.

Les inscripcions es poden fer en línia, al web www.sabadelltreball.cat, abans del 21 de febrer. Les places són limitades. Per a més informació es pot adreçar un missatge electrònic a sbdtreball@ajsabadell.cat o trucar al telèfon 93 745 31 61. Les persones que busquen feina que finalment tinguin confirmada la seva participació al Network Talent MetallVallès hauran de participar prèviament el 4 de març en una sessió grupal preparatòria.

MetallVallès

L’acció s’emmarca en la tercera edició del programa MetallVallès. Els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Ripollet treballen en aquest projecte amb el suport dels 14 municipis que conformen l’àmbit de l’Estratègia Territorial de l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes, ASCAMM, Centre Metal·lúrgic, Eurecat, Federació empresarial del metall i PIMEC.

Aquesta és una de les iniciatives finançades per la Diputació de Barcelona dins el programa “Ocupació a la Indústria Local” per millorar la inserció laboral de persones en sectors industrials fortament consolidats dins d’un territori i donar suport a empreses amb perspectives de creixement i potencialment generadores d’ocupació de qualitat. El cas de MetallVallès s’ha centrat a promoure l’ocupació i la competitivitat de la indústria metal·lúrgica, atès el pes que aquest sector té en el territori.

ImprimeixCorreu