&

Notícies

Vols formar-te i treballar com a dinamitzador/a de biblioteques o recepcionista a Sabadell?

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte Treball als barris, ofereix dues accions formatives adreçades a persones empadronades als barris ubicats a les zones del sud i del Ripoll. 

  • Si vols treballar al control d’accessos o recepció d’edificis de la ciutat de Sabadell, t'oferim el curs "Auxiliar tècnic/a en recepció i control d’accessos" per poder fer-ho realitat. La inscripció està oberta. Aquesta formació té un total de 480h i consta de diferents mòduls formatius que et permet obtenir un certificat de professionalitat parcial.

A QUI S'ADREÇA?

Persones dels barris ubicats a les zones del sud de la ciutat (Creu de Barberà, Les Termes, Espronceda i Campoamor) i del Ripoll (Can Puiggener, Torre Romeu, Poblenou i Can Roqueta). A banda d'aquest requisit i dels propis de cada especialitat, cal haver complert 18 anys i estar inscrit al SOC.

SESSIÓ INFORMATIVA

Si estàs interessat/da a participar en el projecte, vine a la sessió informativa el proper dia 13 de febrer. Per inscriure-t'hi pots trucar al 93 745 32 23 o venir presencialment en horari de 9 a 14 h a Cal Molins (c. dels Calders, 32).

INICI

Març de 2020.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris. 

+INFO

ImprimeixCorreu