&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

SELECCIÓ OBERTA als nous Certificats de Professionalitat de Cal Molins

Aquesta formació professional s'adreça prioritàriament a persones en situació d'atur i s'imparteix al Centre de Formació Cal Molins (Calders, 32). Consulteu l'horari de cada una i la resta d'informació clicant al títol. 

És 100x100 subvencionada i inclou pràctiques en empreses. 

GESTIÓ DE TRUCADES DE TELEASSISTÈNCIA

Amb aquest Certificat Professional podràs començar a treballar, o acreditar les teves competències, en les tasques pròpies de l'atenció, l'emissió i la gestió de trucades de teleassistència. Aprendràs a acompanyar les persones usuàries amb el tracte més proper i professional per a la resolució dels seus conflictes de manera àgil i eficient.

>Horari matins. Maig-octubre. 350 hores

GESTIÓ COMPTABLE I AUDITORIA

Encara penses que el/la comptable d’una empresa només porta el llibre de comptes? La gestió comptable ha evolucionat cap a nous reptes d’ordre financer i tributari, i ha esdevingut un perfil força demandat com a assessor/a en àrees vinculades a la planificació estratègica i l’anàlisi de mercats. Si vols treballar com assessor/a fiscal i tributària o auditor/a de comptes, aquesta és la teva formació.

>Horari tardes. Maig-desembre. 670 hores

CONFECCIÓ I PUBLICACIÓ DE PÀGINES WEB

En un món cada vegada més connectat i digitalitzat, on les empreses es veuen amb la necessitat de donar-se a conèixer, la creació de pàgines web té més ressò cada dia i, per tant, ofereix més  i millors sortides professionals.

>Horari tardes . Maig-desembre. 600 hores

ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS

T’interessa l’àmbit de la dependència? Amb aquest certificat de professionalitat obtindràs l’habilitació professional per treballar dins el sector sociosanitari en centres residencials per a la 3a edat, centres residencials per a persones amb discapacitat psíquica, física o sensorial, centres de dia, centres de nit per a atenció a persones dependents i centres d’oci i temps lliure per a persones dependents.

>Horari tardes. Maig-desembre. 490 hores

 

TOTS ELS CURSOS

Imprimeix Correu