&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

SELECCIÓ OBERTA a 4 nous cursos: forma't avui per treballar demà!

Inscriu-te als certificats de profesionalitat per a persones en situació d'atur i obtindràs un títol oficial que et capacitarà per exercir professionalment. Totes les formacions són 100x100 gratuïtes i inclouen pràctiques en empreses. 

Aquests cursos s'imparteixen al Centre de Formació Cal Molins de Sabadell (Calders, 32).

>GESTIÓ DE TRUCADES DE TELEASSISTÈNCIA

Amb aquest Certificat Professional podràs començar a treballar, o acreditar les teves competències, en les tasques pròpies de l'atenció, l'emissió i la gestió de trucades de teleassistència. Aprendràs a acompanyar les persones usuàries amb el tracte més proper i professional per a la resolució dels seus conflictes de manera àgil i eficient.

  • Horari de matins. Maig - octubre. 350 hores

>GESTIÓ COMPTABLE I AUDITORIA

Encara penses que el/la comptable d’una empresa només porta el llibre de comptes? Aquest perfil professional ha evolucionat de cara als nous reptes d’ordre financer i tributari i ara és força demandat com a assessor/a en àrees vinculades a la planificació estratègica i l’anàlisi de mercats. Si vols treballar com assessor/a fiscal i tributària o auditor/a de comptes, aquesta és la teva formació.

  • Horari de tardes. Abril - novembre. 670 hores

>CONFECCIÓ I PUBLICACIÓ DE PÀGINES WEB

En un món cada vegada més connectat i digitalitzat on les empreses es veuen amb la necessitat de donar-se a conèixer, la creació de pàgines i llocs web té més demanda cada dia i, per tant, ofereix més sortides professionals.

  • Horari de tardes. Maig - desembre. 600 hores

>SEGURETAT INFORMÀTICA

T’interessa el món de la ciberseguretat? Vols treballar com a tècnic/a de seguretat informàtica? En aquests curs aprendràs a garantir la seguretat dels accessos i usos de la informació registrada en equips informàtics, així com del propi sistema, protegint de possibles atacs, identificant vulnerabilitats i aplicant sistemes de xifrat a les comunicacions que es realitzin cap a l'exterior i en l'interior de l'organització.

  • Horari de matins. Juny - desembre. 540 hores

>TOTS ELS CURSOS

Imprimeix Correu