&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

L’Ajuntament i Vàlua signen un acord per coordinar esforços i enfortir la col·laboració

L’Ajuntament i Vàlua han signat avui un acord amb el qual es formalitza la col·laboració entre ambdues institucions pel que fa al desenvolupament d’un protocol de cobertura de serveis i prestacions essencials.

El document s’ha signat en el marc d’un acte institucional de les jornades “Sabadell amb Vàlua”. D’aquesta manera, es ratifica la coordinació d’esforços entre l’administració i les entitats per continuar treballant conjuntament en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes més vulnerables. La signatura, amb la presència de l’alcaldessa, Marta Farrés, i el president de Vàlua, Ricard Rodríguez, ha tingut lloc en el marc de les jornades “Sabadell amb Vàlua”.

Avui també s’ha presentat públicament l’Associació Plataforma Vàlua i la memòria 2022. Tot seguit, s’ha celebrat la taula rodona “Treballant juntes per la inclusió”, que ha comptat amb la participació de l’alcaldessa, Marta Farrés; el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano; el president de Vàlua, Ricard Rodríguez; la Síndica Municipal de Greuges, Eva Abellán, i la vicepresidenta d’Entitats Catalanes d’Acció Social, Rosa Balaguer.

L’acord entre el consistori i Vàlua inclou l’establiment d’un intercanvi de coneixement i dades, que permetrà compartir indicadors quantitatius i qualitatius, tot creant un marc estable d’informació i coneixement. Es crearà també un espai formal de coordinació i treball, amb periodicitat bimensual; s’incorporen les entitats de Vàlua a l’Estratègia d’Acció Comunitària de l’Ajuntament; i recull també la intenció d’abordar la cobertura de necessitats bàsiques de la població en termes de coordinació, cooperació i eficiència.

Imprimeix Correu