&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Nou pas endavant per materialitzar el futur Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital al conjunt fabril de Sallarès i Deu

La Junta de Govern aprova de manera inicial el projecte per dur a terme la consolidació de l’estructura de l’espai on s’ubicarà l’equipament.

La Junta de Govern Local ha aprovat avui inicialment el projecte d'obres per fer la consolidació estructural i estanqueïtat del sector del conjunt fabril Sallarès Deu, on s’ubicarà el Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital. El pressupost de licitació és de poc més d’1,1 milió d’euros, finançats amb els fons europeus Next Generation.

El projecte que s’ha aprovat es divideix en tres fases. La primera preveu la consolidació de la planta baixa de la nau, on està previst construir el Centre Avançat. La segona fase inclou la urbanització de l’espai exterior i la plataforma per la qual s’hi accedirà. Finalment, la tercera fa referència a les actuacions per consolidar el soterrani de l’edifici.

Formació tecnològica

El nou equipament estarà destinat a la formació tecnològica per a professionals (actius o en situació d’atur) i empreses, així com a activitats d’iniciació a Internet per a tota la ciutadania. El projecte comportarà l’activació de formació tecnològica bàsica, formació especialitzada, acreditació de competències digitals, escola de vocacions tecnològiques, laboratori per a nous perfils professionals i una àmplia oferta de titulacions en certificats de professionalitat tecnològics, com també espais d’ús lliure i autoaprenentatge.

Sallarès i Deu és un complex industrial conformat per 4 naus paral·leles als carrers de Cellers i de Viladomat i un cinquè edifici, perpendicular a aquestes naus, amb façana al carrer de Jacint Verdaguer. Entre altres projectes, una part ja s’està adequant per acollir la nova Escola de Restauració adscrita al Vapor Llonch.

Imprimeix Correu