&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Inscripció oberta als cursos CISCO: CCNA v7, CCNA CyberOps Associate i Dev Net v1

A partir del  17 de juliol s’obre el període de matriculació dels cursos CISCO d'Aula Mentor, que romandrà obert fins al 7 de setembre. Els cursos que s’oferten són els següents:

CCNA v7: Certificació Acadèmica CISCO en xarxes d'ordinadors. Certificació formada per 3 mòduls de 5 mesos cadascun. Cal mantenir activa la matrícula durant els 5 mesos. 

  • Mòdul 1 CCNA v7: conceptes i tecnologies bàsiques de xarxa.
  • Mòdul 2 CCNA v7: conceptes bàsics de commutació i enrutament d’una xarxa petita.
  • Mòdul 3 CCNA v7: conceptes i tecnologies bàsiques de xarxes; planificació i implementació de xarxes petites.

CCNA  CyberOps Associate: per conèixer les vulnerabilitats en ciberseguretat: tipus d’atacs, mètodes, protecció de dades personals i corporatives, infraestructures, etc. Es recomana tenir coneixements bàsics de Linux i Windows i de xarxes coneixements equivalents als mòduls 1 i 2 de CCNA. Duració: 5 mesos.

Dev Net v1: per inciar-se o perfeccionar els conceptes i la pràctica de programació de xarxes. Es recomana tenir coneixements previs de PCAP (Programming Essentials in Python), CCNA, CCNP o CiberOps Associate. El contingut del curs cobreix totes les necessitats relatives a gestió de microserveis, contenidors i operacions de desenvolupament, així com l’automatizació segura d’infraestructures amb interfícies de programació d’aplicacions (API). Duració: 5 mesos.

Matriculació

Fins a esgotar places, la matriculació romandrà oberta des del 17 de juliol fins al 7 de setembre. Els cursos començaran l’11 de setembre.

Aquests cursos tenen el mateix cost mensual que la resta de cursos Mentor, però segueixen una planificació establerta amb una durada de 5 mesos, la qual cosa implica un preu tancat de 120 €.

Modalitats de pagament:

A. Pagament únic:

  • CCNA: 120€ (5 mesos): al CVE l’administrador haurà de reflectir el pagament inicial de 2 mesos junt amb 3 recàrregues d’un mes cada una.
  • CyberOps Associate: 120€ (5 mesos): al CVE l’administrador haurà de reflectir el pagament inicial de 2 mesos junt amb 3 recàrregues d’un mes cada una.
  • Dev Net v1: 120€ (5 mesos): al CVE l’administrador haurà de reflectir el pagament inicial de 2 mesos junt amb 3 recàrregues d’un mes cada una.

B .Pagament fraccionat en 2: el pagament inicial coincideix amb la resta de cursos Mentor (48€ / 2 mesos) i es farà una única recàrrega amb la resta:

  • CCNA v.7: pagament inicial 48 € (2 mesos) + recàrrega de 72€ (3 meses)
  • CyberOps Associate: pagament inicial 48 € (2 mesos) + recàrrega de 72€ (3 meses)
  • Dev Net v1: pagament inicial 48 € (2 mesos) + recàrrega de 72€ (3 meses)

INSCRIPCIÓ (part inferior de la pàgina)

Imprimeix Correu