&

Empresa 4.0

Empresa 4.0

Projectes singulars de dinamització del teixit productiu/ foment de la innovació a la indústria

Actuacions

Des de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA)en col·laboració amb Ajuntament de Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès, portarem a terme les següents:
 

ITINERARIS D’INNOVACIÓ PER LA PIME EN SISTEMES INDUSTRIALS

(febrer– desembre 2017)

L’activitat s’adreça a empreses d’entre 1 i 50 treballadors/es (sense descartar que hi pugui haver alguna empresa PIME de més de 50 treballadors/es), i amb especial èmfasi a les empreses industrials o que hi donen serveis. Es farà una prospecció de les empreses target del projecte (objectiu 12 empreses).

> FÒRUM DE TECNOLOGIES APLICADES A SISTEMES INDUSTRIALS

(8 novembre 2017)

Celebració de la 5a edició del Fòrum que anualment es celebra al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta on es donen cita persones procedents del món empresarial i de centres de recerca i tecnològics. La concurrencia habitual al fórum és de 100 persones assistents.

Web: http://foruminnova.sabadell.cat/

> ACCELERACIÓ EMPRENEDORA

(gener - desembre 2017)

El projecte desenvoluparà i implementarà una metodologia pròpia d’incubació i acceleració de noves iniciatives emprenedores. Entre altres coses es preveuen fer tallers grupals i també es faran assessoraments individuals a les 5 iniciatives emprenedores participants en l’actuació.

> YUMI LAB BARCELONA

(31 de març / 30 de juny / 27 d'octubre)

ABB, grup líder en tecnologies elèctriques i de automatització posa a l’abast de totes les empreses el primer laboratori de robòtica col·laborativa a Sant Quirze del Vallès. A través de l’actuació es realitzaran tres visites guiades a l’any, amb un màxim de 20 empreses dels tres municipis: Sabadell, Sant Quirze i Barberà perquè puguin explorar les possibilitats de la robòtica col·laborativa i exportar-la si s’escau a les seves unitats de producció per fer més eficient el seu negoci. 

> VLAB INDUSTRIA 4.0 - REALITAT AUGMENTADA I REALITAT VIRTUAL

Creació d’un espai físic experiencial i experimenta, que porta per nom VLAB INDUSTRIA 4.0 REALITAT AUGMENTADA I REALITAT VIRTUAL al Nodus Barberà.

El VLAB INDUSTRIA 4.0 esdevindrà un emplaçament obert al públic i a les empreses, essent un centre de proves de funcionament per testejar, demostrar i examinar els recursos (equips i dispositius) de realitat augmentada i virtual ubicats en l’espai LAB.

> ALTRES

(2017 - 2021)

Projecte europeu per a l'intercanvi i contactes europeus amb agents de l’ecosistema d’innovació que están treballant en la industria 4.0 a través del RELOS3 i el treball de col·laboració amb entitats com EURECAT, UAB O PARC TAULÍ en la línia de transferir tecnología amb disseny als productes industrials que ja es ve mantenint en tota la planificació dels projectes d’especialització des de fa gairebé 2 anys.
 
 

ImprimeixCorreu