Notícies

SELECCIÓ OBERTA a 4 nous cursos: forma't avui per treballar demà!

Inscriu-te als certificats de profesionalitat per a persones en situació d'atur i obtindràs un títol oficial que et capacitarà per exercir professionalment. Totes les formacions són 100x100 gratuïtes i inclouen pràctiques en empreses. 

Aquests cursos s'imparteixen al Centre de Formació Cal Molins de Sabadell (Calders, 32).

>GESTIÓ DE TRUCADES DE TELEASSISTÈNCIA

Amb aquest Certificat Professional podràs començar a treballar, o acreditar les teves competències, en les tasques pròpies de l'atenció, l'emissió i la gestió de trucades de teleassistència. Aprendràs a acompanyar les persones usuàries amb el tracte més proper i professional per a la resolució dels seus conflictes de manera àgil i eficient.

  • Horari de matins. Maig - octubre. 350 hores

>GESTIÓ COMPTABLE I AUDITORIA

Encara penses que el/la comptable d’una empresa només porta el llibre de comptes? Aquest perfil professional ha evolucionat de cara als nous reptes d’ordre financer i tributari i ara és força demandat com a assessor/a en àrees vinculades a la planificació estratègica i l’anàlisi de mercats. Si vols treballar com assessor/a fiscal i tributària o auditor/a de comptes, aquesta és la teva formació.

  • Horari de tardes. Abril - novembre. 670 hores

>CONFECCIÓ I PUBLICACIÓ DE PÀGINES WEB

En un món cada vegada més connectat i digitalitzat on les empreses es veuen amb la necessitat de donar-se a conèixer, la creació de pàgines i llocs web té més demanda cada dia i, per tant, ofereix més sortides professionals.

  • Horari de tardes. Maig - desembre. 600 hores

>SEGURETAT INFORMÀTICA

T’interessa el món de la ciberseguretat? Vols treballar com a tècnic/a de seguretat informàtica? En aquests curs aprendràs a garantir la seguretat dels accessos i usos de la informació registrada en equips informàtics, així com del propi sistema, protegint de possibles atacs, identificant vulnerabilitats i aplicant sistemes de xifrat a les comunicacions que es realitzin cap a l'exterior i en l'interior de l'organització.

  • Horari de matins. Juny - desembre. 540 hores

>TOTS ELS CURSOS

Imprimeix