Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA: Assegura't la teva plaça al Centre de Formació Cal Molins

Marxa de vacances amb els deures fets! Fes-li un cop d’ull a la nostra oferta formativa 100% subvencionada i assegura’t la teva plaça per a la tornada al Centre de Formació Cal Molins.

MÒDULS FORMATIUS (Acreditacions parcials Certificat de Professionalitat)

Aprofita les nostres formacions modulars vinculades a Certificat de Professionalitat. Formacions més curtes, especialitzades i que et donen accés a una acreditació parcial acumulable, per si en un altre moment vols treure’t el Certificat. Pots consultar tota l’oferta AQUÍ.

FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS EN ACTIU 

Si estàs treballant i t’interessa ampliar coneixements en comptabilitat o gestió de nòmines i cotitzacions a la Seguretat Social, has de conèixer les nostres formacions especialitzades. Consulta AQUÍ tota la informació i tria el teu curs.

FORMACIÓ PER A JOVES D'ENTRE 16 I 29 ANYS 

  • Gestió de la ciberseguretat per a PIMES. Comerç electrònic segur. Les petites i mitjanes empreses estan cada vegada més sensibilitzades en l’abast dels riscos que pot comportar la seva fragilitat a nivell de seguretat informàtica. Fes-te un lloc en aquest àmbit amb gran demanda de professionals especialitzats. Horari de tardes. Setembre-octubre. 50 hores. Consulta tota la informació AQUÍ
  • Procediments bàsics del servei de sala. Aprofita aquesta formació de 125 hores per conèixer els elements bàsics del servei de sala. Aprèn a planificar l’aprovisionament i l’organització d’un restaurant i a preparar begudes senzilles. Horari de tardes. Setembre-novembre. 125 hores. Consulta tota la informació AQUÍ

FORMACIÓ TECNOLÒGICA PER A TOTHOM

Tractament de la informació escrita i la informació numèrica, Google Sites i Google Fotos, Instagram, Canva, Certificats digitals i ciberseguretat en les compres online, etc. Consulta AQUÍ tota la nostra oferta i aprofita les propostes que tenim preparades de cara a setembre, tant al nostre Punt Òmnia com a les biblioteques de Nord i Ponent.

Imprimeix