Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA als certificats de professionalitat del CF Cal Molins

Descobreix els nostres Certificats de Professionalitat! Formació professionalitzadora amb titulació oficial 100% subvencionada. Com més formació, més opcions de feina! 

Gestionar un sistema d'informació de mercats per elaborar un pla de màrqueting mix enfocat al nou entorn internacional o gestionar processos de negociació de compravenda internacional són algunes de les tasques que realitza un tècnic/a en comerç exterior. Si vols formar-te per poder dedicar-t'hi professionalment o tens experiència en el sector i vols reciclar-te, el Certificat de Professionalitat de Màrqueting i compravenda internacional és la teva millor opció.

Horari de matins. Abril-desembre 2023. 790 hores

En un món cada vegada més connectat i digitalitzat on les empreses es veuen amb la necessitat de donar-se a conèixer la creació de pàgines web obté més ressò cada dia i, per tant, s'obren més sortides professionals. Si vols acreditar-te per poder treballar en aquest àmbit, ara tens l’oportunitat amb el curs de Confecció i Creació de pàgines web.

Horari de tardes. Abril-desembre. 600 hores

T’interessa el món de la ciberseguretat? Vols treballar com a tècnic/a de seguretat informàtica? En aquests curs aprendràs a garantir la seguretat dels accessos i usos de la informació registrada en equips informàtics, així com del propi sistema, protegint-se dels possibles atacs, identificant vulnerabilitats i aplicant sistemes de xifrat a les comunicacions que es realitzin cap a l'exterior i en l'interior de l'organització.

Horari de matins. Juny-desembre. 540 hores

L’àmbit docent és una bona opció laboral per a professionals que volen reconduir la seva carrera o bé que busquen compaginar l’exercici del seu ofici amb la tasca docent. Si vols ensenyar els teus coneixements professionals a persones que volen fer-se un lloc en el sector on tens experiència, amb aquest Certificat de Professionalitat podràs treballar com a formador/a ocupacional.

Horari de tardes. Abril-setembre. 420 hores

Imprimeix