&

Notícies

Sabadell participa en la creació de la primera comunitat online sobre Industria 4.0 per a empreses

Sabadell participa en la creació de la primera comunitat online sobre Industria 4.0 per a empreses

En el marc d’aquest projecte Open Industry 4.0 es celebrarà una Fira Virtual els dies 7, 8, 9 de març amb conferències en directe i xats interactius

Sabadell és un dels municipis vallesans participants en la creació de la primera comunitat virtual sobre Industria 4.0 per a empreses. Amb el nom Open Industry 4.0 s’estrena aquest projecte tecnològic organitzat pels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà de Vallés, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A través de la plataforma www.openindustry40.com es crea punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria, una comunitat oberta els 365 dies de l’any on es troben les 9 tecnologies 4.0: robòtica, simulació 3D, integració de sistemes, internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura additiva, realitat augmentada i big data. L’objectiu d’aquesta espai virtual és que les empreses puguin exposar els seus productes i serveis i facilitar la interacció entre companyies.

Fira virtual 7, 8 i 9 de març

En el marc d’aquest projecte Open Industry 4.0 es celebrarà una Fira Virtual els dies 7, 8, 9 de març amb conferències en directe i xats interactius. Les persones interessades en tenir el seu propi estand a la Fira Virtual 4.0 poden omplir un formulari mitjançant el web www.openindustry40.com L’any 2016 en una fira virtual d'Innovació Industrial impulsada pels Ajuntaments de Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès, va comptar amb 1000 visites provinents de 19 països, més de 150 compradors i 27 estands.

ImprimeixCorreu